Ponuda za saradnike

Poštovani Saradnici,


Predstavljamo Vam jedinstvenu prodajnu mrežu, koja je toliko jednostavna, da verujemo da će svako od Vas naći mesto u njemu bez imalo bojazni jer je proizvod zaista sjajan, a dokaz toga je naša prisutnost na tržištu Srbije 20 godina.


Na glavnoj skici Vam je prikazan broj saradnika kao I mogući zarađen novac. Za 4,800,00 dinara koje uplaćujete samo jednom vi imate mogućnost dodatne zarade, a ujedno i posla koji Vam vrlo brzo može biti glavni izvor prihoda. Na svakih vaših isplaćenih neto 500,00 dinara plaćen je ukupan porez, bez ikakvih skrivenih troškova, vi možete proveriti sve uplate od strane firme Ajkus Oils d.o.o.


Prva i osnovna razlika između nas i ostalih prodajnih mreža je taj što kod nas samo jednom kupite robu i nemate više nikakvih obaveza dalje kupovine, dakle samo što ste preporučili ovaj paket proizvoda ostvarujete proviziju. Uveriće te se i sami da jednostavnije ne može biti, mi smo tu da Vam odgovorimo na sva eventualna pitanja. Nadamo se da će te prepoznati i iskoristiti pruženu šansu.

  1. Pozicija 1 saradnik puta 500,00 dinara
  2. Pozicija 12 saradnika puta 500,00 dinara
  3. Pozicija 144 saradnika puta 500,00 dinara

Što je ukupno 157 saradnika puta 500,00 dinara to je ukupan moguć zarađen novac 78.500,00 dinara u mreži gde ukoliko stignete do kraja krećete iz početka.Benefiti prodajne mreze